top of page

JE KUNT AMOS OP VELE MANIEREN STEUNEN

Allereerst door deel te nemen aan een van onze activiteiten.

Maar om die mogelijk te maken is ook geld nodig. Elke bijdrage is dan ook welkom op onze bankrekening  NL42 ABNA 0437 101 495, t.n.v. AMOS  Amsterdam (AMOS is door de belastingdienst erkent als ANBI, giften zijn dus fiscaal aftrekbaar).

Nog mooier is het als je ons structureel wilt steunen door vriend te worden van AMOS. Gewoon door je aan te melden via onze website via www.amossjoel.nl of een mailtje met je gegevens te sturen naar vriend@amossjoel.nl .  Je bent al vriend vanaf € 25 per maand (meer mag natuurlijk ook). Studenten en vrienden zonder regulier inkomen betalen € 18 per jaar.

NIHS-leden kunnen ons heel gemakkelijk steunen door bij de NIHS aan te geven dat AMOS hun sjoelgemeenschap is. Heeft u nog niet voor AMOS als uw sjoel gekozen dan kunt u dat nog tot 1 oktober a.s. aanpassen door een mailtje te sturen met “ik kies voor AMOS als sjoelgemeenschap” aan info@nihs.nl, een briefje aan NIHS, antwoordnummer 2844, 1000 VB Amsterdam kan ook (geen postzegel nodig). Let op, per gezinslid (vanaf 18 jaar) moet een eigen verklaring worden gegeven.

AMOS krijgt van de NIHS per lid een bijdrage in de kosten, dus hoe meer leden, hoe meer steun.

KIDDOESJ SPONSOREN?

Het is mogelijk om een kiddoesj  te sponsoren, bijvoorbeeld t.g.v. een verjaardag of jaartijd.

Info over mogelijkheden en nog beschikbare data via info@amossjoel.nl

PROJECT SPONSOREN?

Het is ook mogelijk om een bepaald project te sponsoren, zo hebben wij in 2012 zilveren mitswaplaatjes ontvangen en hebben we zomer 2013 bijvoorbeeld geld bijeen gebracht voor nieuwe sidoeriem en machzoriem (gebedenboeken) .  Wil je meer weten hoe je AMOS met een specifiek doel kunt steunen neem dan contact met ons op via penningmeester@amossjoel.nl

bottom of page